OUTDOOR EXPO 2014

Ζήστε την εμπειρία
Το μεγαλύτερο κυνηγετικό γεγονός της χρονιάς, η νέα έκθεση Outdoor Expo 2014, ανοίγει τις πύλες της στις 27-30 Μαρτίου στο MEC Παιανίας, σε ένα άρτιο και σύγχρονο εκθεσιακό χώρο.
Τα μεγαλύτερα ονόματα των επιχειρήσεων που παράγουν και εμπορεύονται προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν κυρίως το Κυνήγι, το Ψάρεμα, το Σκάφος, τη Σκοποβολή και την Κυνοφιλία, θα βρίσκονται κοντά σας για τέσσερις ημέρες, δίνοντάς σας έτσι τη μοναδική ευκαιρία για ενημέρωση των νέων τάσεων, των προϊόντων και των υπηρεσιών, απαντώντας σε κάθε απορία σας και καλύπτοντας όλες σας τις ανάγκες.
Ζήστε την εμπειρία
Στόχος της Outdoor Expo 2014 είναι να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις πιο υψηλές απαιτήσεις, όχι μόνο του καταναλωτικού κοινού αλλά και όλων των επαγγελματιών που θα παρευρεθούν και θα συμμετάσχουν σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης.
Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην έκθεση, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο τερέν, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε από κοντά τις πιο αγαπημένες για τους κυνόφιλους κυνηγούς φυλές καθαρόαιμων σκυλιών.
Παράλληλα, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από κοντά τις συνεντεύξεις που θα δίνουν οι πρόεδροι, οι εκπρόσωποι των Ομίλων, καθώς και επαγγελματίες εκτροφείς και εκπαιδευτές, οι οποίοι θα απαντούν σε ερωτήσεις που αφορούν τη μορφολογία, τις ιδιαιτερότητες αλλά και τις ανάγκες της κάθε φυλής που εκπροσωπούν.
Ζήστε την εμπειρία
Εκθέτες και εκθέματα:
Εκατόν πενήντα και πλέον εκθέτες δίνουν το «παρών» και τον τόνο στην κυνηγετική έκθεση Outdoor Expo 2014. Μεταξύ αυτών είναι και ορισμένες από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές, εισαγωγικές και εμπορικές εταιρείες του κλάδου, όπως: η ΜΕΤΠΛΑΣΤ ΑΒΕΕ, η ΔΟΡΚΑΣ ΑΒΕΕ, η ΤΟΥΡΗΣ ΑΕ, η Μ.Γ. ΚΥΡΓΙΑΣ ΑΒΕΕ, η GARMIN ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ, η PETLINE και πολλοί ακόμη έμποροι, εισαγωγείς, βιοτέχνες και παραγωγοί φυσιγγίων, ειδών ένδυσης και υπόδησης, αξεσουάρ, καθώς και τα σημαντικότερα καταστήματα της χώρας. Ακόμη στην Outdoor Expo θα βρίσκονται επιχειρήσεις και εκθέτες από τους χώρους:
Ζήστε την εμπειρία
Θάλασσα: Εμποροι, εισαγωγείς, βιοτέχνες και παραγωγοί ειδών ψαρέματος-Καταδύσεις-Μικρά σκάφη-Μηχανές θαλάσσης-Ενδυση & Υπόδηση-Αξεσουάρ-Αναλώσιμα
Σκοποβολή: Εμποροι όπλων σκοποβολής-φυσιγγίων-Σκοπευτικά προϊόντα- Τοξοβολία-Airsoft
Μηχανοκίνηση: Αντιπρόσωποι & εισαγωγείς αυτοκινήτων 4Χ4
Ηλεκτρονικά: GPS-Συσκευές υψηλής τεχνολογίας-Κινητή τηλεφωνία
Οπτικά: Γυαλιά-Κιάλια-Τηλεσκόπια
Κυνοφιλία : Ομιλίες-Εκπαίδευση-Υγιεινή-Διατροφή-Αξεσουάρ για σκύλους – ομιλοι φυλών και Οργανώσεις
Οργανισμοί & Φορείς: Σύλλογοι & Οργανώσεις-Δήμοι-Περιφέρειες
Την έκθεση διοργανώνει η Theasis Expo, μια νέα εταιρεία στον χώρο της διοργάνωσης εκθέσεων, και τελεί υπό την αιγίδα της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΣΕ), της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΣΚΟΕ), της Πανελλήνιας Ενωσης Βιοτεχνών Εμπόρων Κυνηγετικών Ειδών (ΠΕΒΕΚΕ) και έχει την υποστήριξη σημαντικών επιχειρηματικών και επαγγελματικών φορέων.
Πρόσβαση:
Το Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (MEC) βρίσκεται στη Λεωφόρο Λαυρίου 301, στην Παιανία Αττικής. Είναι άμεσα προσβάσιμο τόσο μέσω της Λεωφόρου Λαυρίου (Αρ. 301) όσο και μέσω της Αττικής οδού (Εξοδος 17 – Κάντζα).
Με τους νέους οδικούς άξονες το MEC απέχει πλέον:
Ζήστε την εμπειρία
10′ από τον Διεθνή Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος»
10′ από την Εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης (ΠΑΘΕ), Μεταμόρφωση
25′ από το κέντρο της πόλης.
Το MEC διαθέτει 25.000 τ.μ. δωρεάν χώρους στάθμευσης γύρω από τις εγκαταστάσεις του, ενώ προβλέπονται ειδικοί χώροι για χρήση από τους εκθέτες.
Διαμονή:
Η διοργάνωση της Outdoor Expo 2014 σας προσφέρει μία λίστα ξενοδοχείων με προνομιακές τιμές ειδικά για τις ημέρες της έκθεσης.
Ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ξενοδοχεία που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης ή σε εκείνα που βρίσκονται κοντά στο εκθεσιακό κέντρο. Η λίστα των προτεινόμενων ξενοδοχείων είναι διαθέσιμη στο επίσημο site της έκθεσης:
www.outdoorexpo.gr
Ωράριο λειτουργίας:
Πέμπτη 27 Μαρτίου: 17.00-21.00
Παρασκευή 28 Μαρτίου: 10.00-21.00
Σάββατο 29 Μαρτίου: 10.00-21.00
Κυριακή 30 Μαρτίου: 10.00-21.00
Γενική είσοδος: 5€
Για προαγορά ομαδικών εισιτηρίων με έκπτωση επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210- 9984920 & 6932-278277, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site μας:
www.outdoorexpo.gr
Ραντεβού λοιπόν στη Διεθνή Εκθεση Outdoor Expo 2014 από 27 έως 30 Μαρτίου στο MEC Παιανίας, σε μια μοναδική διοργάνωση που πρόκειται να αποτελέσει ένα από τα κορυφαία γεγονότα στον χώρο των Outdoor δραστηριοτήτων.
Ελάτε μαζί μας να ζήσετε την εμπειρία!
ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ethnos.gr

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.